KONZERVY A PASTY V ČRIEVKU
Hovädzie vo vlastnej šťave
Bravčové vo vlastnej šťave
Hovädzí guľáš
Bravčový guľáš
Mäsová zmes na špagety
Držky na paprike
Luncheon meat
Kapusta s klobásou
Nátierka Bôčiková
Nátierka Bačovská
Nátierka Bravčová Lahôdková
Nátierka Pali
Nátierka Hrianka
Pasta z údeného mäsa
Výrazná krémová nátierka z údeného bravčového mäsa a bôčiku dochutená paradajkovým pretlakom a zmesou korenín. Pasta si zachováva svoju výraznú chuť za údeninou.
Pečeňový krém
Ľahký krém ukrytý v črievku, vyrobený z bravčovej pečene, mäsa a slaniny. Krém možno servírovať na jednohubky dozdobené tmavým bobuľovým ovocím, ktoré zvýrazní chuť krému.