ÚDENÉ MÄSÁ

Šťavnatá špecialita

Kus šťavnatého  bravčového stehna, ktoré je vyrobené  tradičným spôsobom – suchým údením bukovým drevom  bez akéhokoľvek vnútrosvalového nástreku.  Mäsko je pred  údením len nasolené, nijako tepelne spracované. Je potrebná jeho ďalšia tepelná úprava. Špeciálny recept   na jeho ďalšiu úpravu  získate priamo u nás.

Bravčové stehno údené

Údené lahôdkové karé

Obyčajne neobyčajné

Klasickým spôsobom spracované bravčové karé, zmesou korenín dochutené a bukovým drevom vyúdené si zachová svoju charakteristickú chuť, šťavu a vôňu. Urobte si bežný deň neobyčajným

Šťavnatá lahôdka

Klasickým spôsobom spracovaná krkovička, jemne nasolená a zaúdená bukovými oštiepkami. Takto spracovaný kus mäsa si zachová svoju charakteristickú chuť, šťavu a vôňu. Môžete si ju dať narezať na jemné plátky a dotvoriť ňou mäsovú misu, či na hrubšie plátky, ktoré môžete podávať s kyslou kapustou  a zemiakmi.

Údená krkovička

Moravské mäso

Čierny princ

Šťavnatý kus mäsa, jemne zaúdený bukovým drevom a máčaný v čiernom karameli, ktorý tomuto výrobku dodá špecifickú chuť. Je určené na priamu spotrebu. Poteší oko aj žalúdok.

Udené bavorské koleno

Čierny princ

text