ÚDENÉ MÄSÁ
Šťavnatá špecialita
Kus šťavnatého bravčového stehna, ktoré je vyrobené tradičným spôsobom – suchým údením bukovým drevom bez akéhokoľvek vnútrosvalového nástreku. Mäsko je pred údením len nasolené, nijako tepelne spracované. Je potrebná jeho ďalšia tepelná úprava. Špeciálny recept na jeho ďalšiu úpravu získate priamo u nás.
Bravčové stehno údené
Údené lahôdkové karé
Obyčajne neobyčajné
Klasickým spôsobom spracované bravčové karé, zmesou korenín dochutené a bukovým drevom vyúdené si zachová svoju charakteristickú chuť, šťavu a vôňu. Urobte si bežný deň neobyčajným
Šťavnatá lahôdka
Klasickým spôsobom spracovaná krkovička, jemne nasolená a zaúdená bukovými oštiepkami. Takto spracovaný kus mäsa si zachová svoju charakteristickú chuť, šťavu a vôňu. Môžete si ju dať narezať na jemné plátky a dotvoriť ňou mäsovú misu, či na hrubšie plátky, ktoré môžete podávať s kyslou kapustou a zemiakmi.
Údená krkovička
Moravské mäso
Čierny princ
Šťavnatý kus mäsa, jemne zaúdený bukovým drevom a máčaný v čiernom karameli, ktorý tomuto výrobku dodá špecifickú chuť. Je určené na priamu spotrebu. Poteší oko aj žalúdok.
Udené bavorské koleno
Čierny princ
text